Om TK Entreprenad

TK Entreprenad drivs av Tom Karlsson sedan år 2020. Företaget har mångårig erfarenhet inom branschen och utför markarbeten mot privatpersoner samt företag. Verksamheten har sin utgångspunkt i Kumla och bedrivs främst inom Örebro län. 

Vår målsättning är att alltid tillgodose kundens önskemål med högsta kvalité. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet och ständigt utveckla oss inom vårt arbetsområde.

Kompetens & erfarenhet

Vi har levererat nogranna. flexiblamarktjänster i Örebro i över 10 år och har massor av erfarenhet i bagaget. Vi vill att det ska vara lätt för dig att ro i land även mer omfattande projekt. Vi erbjuder våra tjänster till alla, oavsett behov - du är lika välkommen att anlita oss för en enkel utplaning av din tomt som för att uppdatera ditt dräneringssystem eller anlägga en ny husgrund. Våra tjänster byggs på solid kompetens och lång erfarenhet - vi är ett sammansvetsat team som trivs väldigt bra med det vi gör. Låt oss ägna oss åt vår specialitet medan du slappnar av och fokuserar på det du gör bäst. Du kan se fram emot tillfredsställande resultat innan du vet ordet av.

Maskiner

För att kunna leverera effektiva och tillfredsställande tjänster inom dränering och annat markarbete så behöver man tillgång till diverse maskiner. Dagarna då markarbete genomfördes med muskelkraft och spade är turligt nog sedan länge förbi, istället krävs duktiga maskinförare och effektiva maskiner. I vårt maskinstall finns last- och grävmaskiner, schakt- och lastväxlare samt kranbilar med alla tillbehör som behövs. Som markentreprenör är man inget utan sina maskiner så vi lägger stort fokus på att hålla dem i toppskick.

En aktör att räkna med

När du behöver hjälp med markarbete i Örebro så vill vi vara det självklara valet av entreprenör. Du kan räkna med oss i alla lägen och vila tryggt i att du hos oss alltid får den bästa servicen, suveräna resultat och de mest attraktiva priserna. Vi kan markarbete och har kapacitet även för uppdrag av stor magnitud. Kontakta oss idag!